Verborgen berichten in logo’s

logos ontwerpen Verborgen berichten in logo’s: het creëren van een creatieve logo is altijd uitdagend werk voor elk grafisch ontwerper.

Sommige van de beroemde merk logo’s zijn gemaakt met verborgen berichten in. 55 creatieve en inspirerende verborgen berichten in logo’s voor uw inspiratie toegevoegd in dit bericht.

 

logo ontwerpen Carrefour is de tweede grootste supermarktketen ter wereld, na het Amerikaanse Walmart, en heeft vestigingen verspreid over de hele wereld.

Het logo van Carrefour symboliseert twee tegengestelde pijlen, maar wat het logo speciaal maakt is dat er ook de eerste letter van Carrefour (de C) verborgen zit in het logo.

 

logo ontwerpen Op het eerste zicht is het logo gewoon de naam Fedex in twee verschillende kleuren.
Maar wanneer je wat langer stilstaat bij het logo, kan je in de witruimte tussen de E en de x een pijl zien verschijnen die wijst op snelheid en precisie. Zijn dat nu nét de twee belangrijkste eigenschappen van het bedrijf Fedex!

 

logo ontwerpen De Amerikaanse televisiezender NBC, bekend van … wil met zijn kleurrijk logo aantonen dat het een ruime zender is (met alle kleuren van de regenboog).

Het logo vormt ook een fiere pauw die rechts kijkt en dit onder het motto van te kijken naar wat te toekomst brengt in plaats van te treuren om het verleden.

(Visited 16.227 times, 1 visits today)
error: Content is protected !!
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest