Spaarrekeningen en spaarbanken

Spaarbanken In België Vergelijken

Kent u de verschillende goedkopere spaarbanken in België? Wij zetten ze allemaal voor u op een rij, zodat u een volledig overzicht heeft. Lees de reviews over de verschillende spaarbanken en ontdek bijvoorbeeld hoe snel de klantendienst antwoord geeft op uw vragen, of hoe scherp de prijs is die de verschillende spaarbanken u in rekening brengen. Is de facturatie duidelijk, heeft u mogelijkheden om over te stappen en is de dienstverlening van voldoende niveau? Kom er achter wat andere klanten vinden van de diverse spaarbanken.

Waarom spaarrekeningen en spaarbanken vergelijken?

Onze rentevergelijking biedt u een compleet overzicht van alle spaarrekeningen in België. Zo vindt u gemakkelijk de spaarbank met de hoogste rente. Online een spaarboekje aanvragen was nog nooit zo gemakkelijk, u kan vanuit het spaaroverzicht direct doorklikken naar de website van de beste spaarbank.
Nieuwe bank regelt alles: U moet zelf niet meer naar uw vorige bank!
Continuïteit gegarandeerd: Binnen 8 werkdagen is de bankoverstap in orde
U moet niet volledig veranderen van bank: Open gewoon een aparte spaarrekening met hogere rente

Let bij het vergelijken op de hoogte van de basisrente en de getrouwheidspremie. Geld dat u wat langer kan missen is gebaat bij een spaarrekening met een hogere getrouwheidspremie. Wil u steeds over uw spaarcenten kunnen beschikken, dan laat u zich beter leiden door de hoogte van de basisintrest.

Onze dienstverlening is gratis voor u. We zijn partner van vele spaarbanken, zij geven ons een kleine vergoeding voor elke aangebrachte klant. Dit beïnvloedt echter geenszins de rangschikking of uitkomst van een vergelijking. Bedrijven waar we geen vergoeding van ontvangen, tonen we namelijk ook.

(Visited 11.393 times, 1 visits today)
error: Content is protected !!
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest